ACS-8411

0.00 lei

Culoare: Alb-Negru.

Câinii din adăpost sunt consultaţi de către medicul veterinar de liberă practică, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare sau prin alt mijloc de identificare stabilit de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Availability: În stoc

SKU: 8411 Categorie:

Alegerea câinelui potrivit pentru tine.

Adopția unui câine e una dintre cele mai incitante decizii pe care le vei lua vreodată – și una dintre cele mai importante! Ca înaintea oricărei decizii importante, e bine să-ți faci temele – înainte de a lua un pui, sau un caine asigură-te că alegi câinele potrivit pentru tine și stilul tău de viață.

Orice persoană care deţine un animal de companie sau care are grijă de un animal de companie trebuie să fie responsabilă de sănătatea şi bunăstarea acestuia și trebuie să-i asigure toate condiţiile, îngrijirile şi atenţie în funcţie de specie şi rasă.

Câinii din adăpost  pot fi adoptați  pe baza declarației-angajament de adopție.

Cererile de adopție se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, iar preluarea câinelui de către adoptator se poate face începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării câinelui în adăpost, dacă acesta nu a fost revendicat.